Översättning till svenska
Hej,

vad roligt att du har hittat hit! Ulingo erbjuder översättning och transkreation från engelska, danska och norska till svenska samt språkgranskning och skrivtjänster på svenska.
 
Med Ulingo vill jag erbjuda språktjänster av hög kvalitet - oavsett om det gäller en kvartalsrapport, ett pressmeddelande, en manual, UX-copy/mikrocopy, träffsäkra produktbeskrivningar eller annat innehåll som ska läggas ut på din webbplats eller sociala medieplattformar. Varmt välkommen med din förfrågan!


 

Ha det gott,
Ulrika

 

"Vi levererar tjänster av högsta kvalitet och behöver ofta ge våra kunder snabb översättningshjälp och det är där Ulrika sedan många år varit en otroligt pålitlig och proffsig medarbetare som alltid möter deadlines och levererar högkvalitativa översättningar. Ulrika är mycket kompetent och dedikerad och dessutom otroligt lättsam och trevlig att samarbeta med. Vi rekommenderar henne varmt!"

Ylva Bailey
 vd på Stratcore

"Jag har som konsult, projektledare och utvecklingschef inom kultur och idéburen sektor anlitat Ulrika Borking för konsultation och översättningar upprepade gånger. Med Ulrika kan jag räkna med snabba, trevliga svar och pålitliga leveranser med kvalitet. Uppskattar särskilt dialogen där beslut kan behövas kring alternativa genomföranden; det tyder på en noggrannhet och stor respekt för uppdragsgivaren. Det är ett nöje att samarbeta med Ulrika och jag vill varmt rekommendera hennes tjänster för lika delar personligt som professionellt utförande."
 

Ulrika Lind
projektledare Kungl. Musikaliska Akademien, tidigare utvecklingschef vid Betaniastiftelsen

"Jag har anlitat Ulrika under många år och hon har levererat översättningar av tekniska texter och marknadsföringstexter från engelska till svenska på löpande basis. Jag upplever henne som en begåvad, serviceinriktad och pålitlig översättare. Det har aldrig varit några problem med deadlines och kommunikationen är smidig och positiv. Hon är en fröjd att arbeta med och jag ser henne som en värdefull tillgång i teamet. Jag rekommenderar Ulrika till alla kunder som tar sitt innehåll på allvar."
 

Oda Kvalsvik
Senior Project Manager Syntaxpoint

"Ulrika har arbetat som frilansande översättare hos oss sedan 2016 med språkparen engelska, danska och norska (bokmål) till svenska. Under den här perioden har Ulrika haft många olika uppdrag för många olika slutkunder. Vi bekräftar att uppdragen har utförts till vår högsta belåtenhet och enligt de särskilda kraven. Vi kan varmt rekommendera Ulrika och det är alltid ett nöje att arbeta med henne!"

Gustav Jakobsen
Vendor Coordinator EasyTranslate

ÖVERSÄTTNING TRANSKREATION LOKALISERING SPRÅKGRANSKNING SKRIVTJÄNSTER